Food Market 2014

VLV Food Festival 2013 (212)

Dit jaar is er weer genoeg leuks en lekkers te zien en te proeven op de markt van het festival. De markt is buiten en sfeervol met muziek.

Denk aan rauwe chocolade traktaties, vegan kaas, curry’s en heerlijke burgers! Dat wordt weer smullen. Wij raden aan om niet te eten van te voren!

Wilt u ook op de Foodmarket staan met een kraam? Vul dan dit inschijf formulier in!

Deze standhouders zijn al bevestigd:

Kekaas

Curry Queens

YanFlorijn Wijn

Happy Herbi

logo happy herbiMet mijn bedrijf wil ik anderen inspireren tot het maken van meer liefdevolle keuzes. Mijn bedrijfsmissie sluit volledig aan op Metta, een term uit het boeddhisme wat liefdevolle aandacht betekent. Alles wat ik maak is op meerdere vlakken heel sociaal, want al mijn producten zijn veganistisch en biologisch en dat is wel zo lief voor de aarde en haar bewoners.

de Hobbit

Just Like Your Mom

logo just like your momWij zijn ‘Just like your mom, toursupport en catering’. Iedere dag begeleiden onze tourmanagers artiesten door heel Europa. Mom’s catering team bereid vanuit onze mobiele keuken heerlijke 100% plantaardige, verse en gezonde gerechten. Op festivals en events verzorgen we vegan burgers, vegan kebabs, soepen, salades, cupcakes en nog veel meer!

Veggie 4U

Vegan Mission

Tupperware

Dutch weed burger

logo the dutch weed burger

THE DUTCH WEED BURGER, een 100% plantaardige hamburger, met zeewier als DE smaakmaker! Onze innovatieve hamburger gaat in smaak, beleving en bite voorbij aan wat we tot nu toe hebben gekend. Lekker, gezond én duurzaam.

IT’s Organic

Buskruid

Foodie Gek

PINK!

Sano

Veggie In Pumps

Lifefood

logo lifefoodAlle producten van Lifefood zijn 100% natuurlijk, rauw (niet verhit boven 45C), biologisch, diervrij, lactosevrij, suikervrij, glutenvrij en handgemaakt met zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten. Waarom vinden we dat zo belangrijk? Voor jouw gezondheid, het milieu en natuurlijk: de pure smaak van onze producten.

Kookstudio de Laurier

Mijn Cake

Pacae

Koffie ende Koeck

VEGA-LIFE

VEGA-LIFE-logo

Lifestyle Fashion and More. Bij VEGA-LIFE vind je allerlei leuke, handige, en fijne alternatieven voor een mens-, dier- en milieuvriendelijk leven. Denk aan schoenen, riemen, tassen, kleding, maar ook aan cosmetica, (kook)boeken en honden- een kattenvoer.

NAKD

131118_Nakd-Logo+Bee

Hoe meer nakd, hoe beter! Nakd en TREK repen zijn de puurste, gezondste en toch meest betaalbare repen op de markt. Rauw (onverhit) geen conserveringsmiddelen, rare E-nummers of toegevoegde suikers/vetten. Gluten- en lactose-vrij. Simpel ingrediënten die iedereen begrijpt en toch geen “geitenwollensokken” merk. De snelste groiend snack brand (VK). Breed en sterk assortiment – kom maar bij ons om alle 35 producten te proeven en Geniet van Gezond!

Pief Paf Poffertje

Manic Organic

John Altman Rainbow Popcorn

 

john altman logoRAINBOW POPCORN is een samenwerking tussen John Altman, het meesterbrein achter John Altman Cookies, en de Regenboog Groep, een organisatie die zich inzet voor kwetsbare mensen in de samenleving. Rainbow Popcorn biedt deze mensen een uniek werktraject om een nieuw bestaan op te bouwen: het maken én verkopen van de lekkerste (ja ja) popcorn ter wereld.

Mrs. B’s Bakery

NVV

Ben je vegan of heb je interesse in veganisme? De Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) zal dit jaar weer met een stand op het Viva las Vega’s Food Festival staan! Wellicht ken je ons van campagnes als Melk, Je Kan Zonder!, de VeganChallenge of de VegaMap. Vraag ons de kleren van het lijf of kom gezellig langs voor een praatje en lekkere vegan hapjes. Bij de stand liggen gratis folders, brochures en magazines en kun je ook diverse vegan (kook)boeken kopen. Overweeg je lid te worden of zou je graag als vrijwilliger aan de slag gaan? Ook dan hopen we uiteraard graag te zien! Tot de 29e!

Candy Freaks

De ijsfiets Amsterdam

Cocos Locos

Boiling pointJPG_Medium

Wij zijn Boilingpoint, Tijana en Suzy; 2 gepassioneerde koks die door een liefde voor lekker eten en gedreven door compassie voor milieu, mens en dier koken dat het een lust is.
Dit doen we al jaren samen en afzonderlijk van elkaar op verschillende locaties, voor verschillende groepen/ doeleindes en met verschillende middelen maar altijd met volle overgave.
We hebben voor hete vuren gestaan maar vinden altijd wel een passende, smakelijke oplossing.
Bovendien is ons eten niet alleen voor de eter een plezier het is ook onder (voor zover mogelijk in de wereld van nu) de minst onderdrukkende omstandigheden gemaakt.
Ons eten is altijd 100% plantaardig, biologisch en zoveel mogelijk seizoen en streek gebonden en in het geval van koffie en cacao ook altijd fair trade.
Genieten is pas echt genieten als je er niet iemand anders; mens, of dier mee onderdrukt.

Styles Concepts

NL Floral

Atalanta

Stichting Hare Krisha

Willem&Drees

Wijn en iklogo wijn en ik

Wijn & Ik biedt bijzondere, biologische wijn. Heerlijk van smaak en afkomstig van eerlijke wijnboeren. Wijnen met een verhaal. Gemaakt zonder gebruik van dierlijke producten. Dus puur plantaardig (100%Vegan). Hoe dat precies zit? Wijn & Ik kan je daar alles over vertellen.

Je kunt bij Wijn & Ik ook terecht voor advies en tips voor het combineren van wijn bij je gerechten. Verder verzorgen wij diverse proeverijen bij je thuis of op locatie. Nieuwsgierig geworden? Kom proeven bij de stand van Wijn & Ik op de foodmarket en laat je verrassen. www.facebook.com/wijnenik

Vegetariersbond

Dophert

Sponsors