27 november 2021

3 tips voor het organiseren van een tuinfeest

2 min read
Leren koken

3 tips voor het organiseren van een tuinfeest

Het organiseren van een tuinfeest kan heel leuk zijn. Tuinfeesten zijn geweldig omdat ze bijna altijd relaxed en casual zijn. Een soort perfecte dames avond of herenavond. Wil jij ook dit voorjaar een tuinfeest organiseren voor je vriendinnen? vriendinnen. Feestjes zijn leuk. Feestjes hebben eten. Wie houdt daar niet van eten?

1. Verlichting

Ik stel me altijd voor dat tuinfeesten ‘s avonds of ‘s nachts zijn. Dat betekent over het algemeen dat je een soort verlichting beschikbaar wilt hebben voor je gasten.  Je wilt niet dat iemand struikelt in het donker en valt. Je wilt ook geen schijnwerper op iemands gezicht zetten waardoor ze het gevoel hebben dat ze op het punt staan een solo op Broadway uit te voeren! 

2. Ruimte

Probeer je je gasten op een patio te houden? Wil je ze aanmoedigen om rond te dwalen? Zodra je die beslissing hebt genomen, ben je van plan om je feestruimte te definiëren met je zitplaatsen, verlichting en / of een combinatie van beide. Als je niet veel ruimte hebt, wees dan creatief. Er is  een geweldig idee op Pinterest voor het gebruik van een kruiwagen gevuld met ijs voor koude dranken. 

3. Thema en decor

Wil je een thema? Wil je een simpel, gezond thema? Stem je decor af op je visie voor het feest. Als het gewoon relaxed en casual is, zorg er dan voor dat je decoraties en borden, glazen, enz hetzelfde zijn en die sfeer weerspiegelen. Mason potten zijn een veelzijdig decoratief item voor een tuinfeest – je kunt ze gebruiken als lantaarns, drankhouders of middelpunten. Ze zijn leuk, casual en vrij goedkoop. Ook metselaar pot centerpieces zijn zo eenvoudig en zo mooi!

4. Voorbereiding

Als laatst is het natuurlijk ook belangrijk om de voorbereidingen te treffen die noodzakelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan toiletpapier en handzeep. Naast eten gaan je gasten natuurlijk ook naar het toilet! Ga naar www.disposablediscounter.nl voor producten waarmee je het sanitair op je feest tip top in orde kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *