Culinaire maaltijd thuis bestellen? Wij hebben een paar aanraders!

We hebben even moeten wachten met uit eten gaan maar sinds maandag is de horeca weer gedeeltelijk over. Tijdens de sluitingsperiode van alle horeca hebben we gezien dat veel restaurants een take away concept hebben opgezet. Nu kan je nog steeds heerlijke gerechten bij jou thuis laten bezorgen. Zou jij nog steeds culinaire gerechten thuis willen laten bezorgen? Lees in deze blog een aantal horeca in Amsterdam waar je kunt bestellen. 

 

Wagamama 

Voor dit restaurant hoef je niet per se in Amsterdam te wonen, want het is een franchise concept. Wel een franchiseconcept met heerlijke gerechten waarbij jij je vingers kunt aflikken. Wagamama serveert Aziatische gerechten. Je kunt zowel kleine side dishes bestellen zoals dumplings, edamame boontjes, bao buns en salades als hoofdgerechten bestaande uit rijst met een proteïne bron. 

 

Impero romano

Een goed Italiaans restaurant aan de Amstel: Impero Romano staat vooral bekend om de pasta gevuld met kaas en truffel. Daarnaast serveren ze ook andere Italiaanse gerechten die het proberen waard zijn. Hierbij moet je niet denken aan een typische Italiaanse pizza maar meer aan pasta’s, vlees- en visgerechten. Wil je thuis het ultieme restaurant gevoel ervaren? Ga dan voor een 3, 4 of 5 gangen menu. 

 

Tolhuistuin

Dit restaurant ligt aan het Ij in Amsterdam Noord. Hier kun je kleine streetfood gerechtjes krijgen zoals saté van kippendijen, spareribs, Thaise kibbeling, Bapao, Ravioli en nog veel meer! Alle gerechtjes zijn voor een eerlijke prijs te bestellen. Je zou ongeveer drie a vier gerechtjes per persoon moeten rekenen om goed vol te zitten. Ben je een zoetekauw? Bestel dan een van de overheerlijke toetjes erbij: Tiramisu, Brownie of een vegan dessert. 

 

Bistrot Neuf

Bistrot Neuf vind je in de Haarlemmerstraat. Dit is een typisch Frans restaurant van top kwaliteit. Ook hier kun je extra uitpakken door een meergangen menu te bestellen. Er is een ruime keuze aan voorgerechten en een vijftal aan hoofdgerechten, runderbavette, kreeft, rouille met gruyère, gevulde groenten en een entrecote. 

 

Rijssel

Een ander Frans restaurant dat zijn passie voor eten bij jou thuis brengt is Rijssel. Absoluut een van onze favorieten. De menukaart is altijd een verrassing bij dit restaurant want het wisselt dagelijks. Er zijn zowel vis, vlees als vegetarische gerechten iedere dag beschikbaar. Voor een driegangenmenu ben je 30 euro kwijt. 

 

Uiltje bier 

Niet een restaurant, maar zeker een product wat je meestal drinkt in een restaurant. Nu de horeca niet open is hoeven we de speciaal biertjes van Uiltje gelukkig niet te missen. Uiltje heeft een slimme drive through gemaakt waar jij je biertjes kunt ophalen. Of je kunt kiezen voor ipa bestellen online op de website. Dus waar wacht je nog op? Sla je biertjes in voor de thuis-vrijdagmiddagborrel of een gezellig avondje bankhangen met vrienden.