24 januari 2022

De lekkerste pastasauzen die snel op tafel staan

2 min read
kruidige macaroni

Elke pastaliefhebber zal je vertellen dat de beste tomatensaus huisgemaakt is – bij voorkeur door een oma. Mijn eigen grootmoeder maakte enkel van de beste tomatensaus voor kruidige macaroni die ik ooit heb geproefd, en nog snel ook. Het bevatte gigantische gehaktballen, veel Parmezaanse kaas en geen uien, en ze maakte het (met hulp van mijn tantes en neven en nichten) in enorme hoeveelheden, dus er waren altijd restjes om rond te lopen na familiebijeenkomsten. Ik heb geprobeerd het te kopiëren, met enig succes, maar het duurt een hele dag om het correct te maken. Voor de momenten dat ik niet zo lang kan wachten, is een lekkere saus uit een pot the next best thing. Maar welke tomatensauzen voor in potjes voor in kruidige macaroni zijn het lekkerst?

kruidige macaroni

De Marinara saus

Marinara is lekker vanwege de balans van smaken, en wij vinden het leuk dat het is gemaakt zonder toegevoegde suikers of conserveermiddelen. Het heeft absoluut een authentieke smaak en de zoete, delicate smaak komt uitsluitend van de tomaten. Je kan het zo uit de pot eten. De marinara is op zichzelf al heerlijk, maar soms, als we wat extra ingrediënten in de koelkast hebben, is het het leuk om de smaken naar een hoger niveau te tillen. Dit is zo simpel als het sauteren van dungesneden knoflook of het toevoegen van een scheutje Calabrische chili.

Beste tomatensaus in pot

Als je een klein budget hebt en op zoek bent naar een biologische optie, raden we aan om 365 Marinara te proberen. Het is gemaakt met volledig biologische ingrediënten, waaronder 100 procent biologische extra vergine olijfolie, en er is geen toegevoegde suikers. We kiezen dit als basis voor meer uitgebreide gerechten. Deze saus is te koop in veel supermarkten, en meer dan eens heb ik hun tomatensaus uit blik gekocht om te gebruiken als basis voor gerechten met rode saus. Ik raad ten zeerste aan om een ​​vleugje knoflook en basilicum toe te voegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *