Heerlijk om mee te werken in de keuken

Dadelpasta

Ben je een echte kok in de keuken, of vind je het leuk om verschillende recepten te maken dan heb je vast wel eens dadelpasta gebruikt in de keuken. Je maakt er de lekkerste cakes, koekjes en energy bars mee. De pasta is net als de dadels bij yogiyousef.nl 100% natuurlijk, en wordt op een duurzame manier geproduceerd. Hier komt ook de heerlijke zoete smaak vandaan die de pasta heeft, er zijn geen suikers toegevoegd aan de pasta. De pasta is heerlijk van smaak, en nog erg gezond ook, niet voor niets wordt de pasta gebruikt om de eigen energy bars mee te maken.

Maak je gerechten zoeter

Dadelpasta is perfect geschikt om gerechten zoeter te maken, je krijgt de pasta door verse dadels te malen tot je vanzelf een mooie pasta overhoudt. Wil je een gerecht zoeter maken zonder er altijd suiker bij te gebruiken dan is de pasta ideaal om te gebruiken, bij yogiyousef.nl kun je deze pasta ook kopen in de webshop. Wist je dat dadels tot de gezondste steenvruchten behoren die er momenteel zijn? Verse dadels bevatten namelijk heel weinig vet en zijn voorzien van verschillende vitamines. 

Dadelpasta

Gezonde snack en pasta

Zowel de verse dadels als de dadelpasta is erg gezond, en een lekkere zoete lekkernij om te eten en te gebruiken voor de verschillende gerechten. Maak er een heerlijke cheesecake van of suikervrije granola. Natuurlijk is niet ieder recept heel erg gezond, wel kan er gezegd worden dat de dadels van yogiyousef.nl dit wel zijn. Of je nu verse dadels koopt of je maakt er een lekkere pasta van, de heerlijke zoete smaak blijft altijd behouden. Kijk snel in de webshop en bestel ook jouw dadels, begin vandaag nog gezond snacken zonder te veel suiker binnen te krijgen.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*