Inspiratie voor een Vaderdag cadeau

Het is ook weer bijna Vaderdag en dat mag natuurlijk niet vergeten worden! Voor vele is juni een drukke maand, zijn er veel verjaardagen en is Moederdag uiteraard net voorbij. Maar op een gegeven moment raken de ideeën wel op. Waar zoek je nou weer naar een nieuw Vaderdag cadeau? Elke vader vindt natuurlijk andere dingen leuk, dus het is ook een kwestie van persoonlijke smaak. Toch proberen we jullie een handje op weg te helpen door wat voorbeelden te geven van ideeën voor cadeaus.

Vaderdag chocolade

Chocola is iets wat al jaren vaak als cadeau wordt gegeven, zowel als aan de mannen als aan de vrouwen. Het is vooral een erg bekend cadeau op dagen zoals Valentijnsdag of Moederdag. Ook voor Vaderdag is dit een ontzettend leuk initiatief. Chocolate Company heeft een breed assortiment aan verschillende soorten vaderdag chocolade en pakketten die je kun topsturen naar je vader. Denk aan bonbons, chocolademelk pakketten, potjes met truffels, een chocolade ansichtkaart, ga zo maar door. Als je uiteindelijk een pakket hebt gevonden die bij jou in de smaak valt en je ook graag aan je vader wilt geven, kan je de chocolade versturen. De chocolade versturen zal dan precies gepland kunnen worden op Vaderdag en dit is natuurlijk wel extra leuk.

Bier

De meeste mannen houden van bier. Zo kan je er dus ook voor kiezen om een bier pakket samen te stellen. Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende biertjes. Denk aan Heineken, Amstel, Radler, maar ook verschillende speciaal biertjes. Zo kan je een leuke voucher bedenken voor een speciaal bier pakket, of zelf naar een groothandel rijden en zo’n pakket samenstellen. Vaak heeft iedereen een andere smaak van speciaal biertjes, dus als je het op veilig wilt spelen kan je het beste een voucher geven waardoor je vader zelf de biertjes kan uitkiezen.

Accessoires

En last but not least, de categorie accessoires. Hier vallen sieraden onder, maar ook een lekker luchtje. Een man wil net zoals een vrouw lekker ruiken, maar schaft een lekker luchtje misschien zelf minder snel aan omdat het sneller vergeten wordt. Daarom is het geven van een luchtje aan een man op dit soort dagen altijd een goede tip. En dat zal denk ik ook altijd zo blijven. Wel heeft iedereen ook een erg persoonlijke smaak in wat hij lekker vindt qua luchtjes, dus het is nooit een verkeerd idee om wat advies te vragen aan de persoon zelf. Dat wordt uiteindelijk altijd erg gewaardeerd!