24 januari 2022

De leukst eettentjes in Zwolle

2 min read

Dat er lekker eettentjes in Zwolle zijn dat wisten we al, maar welke zijn er eigenlijk precies? Je kunt in Zwolle naar veel verschillende eettentjes die ieder een geheel eigen karakter hebben. Daarnaast is het ook even de vraag naar wat voor eten je op zoek bent. Je kunt zowel lunchen, dineren als lekkere desserts halen. Wij nemen je mee in de keuken van Zwolle!

De Librije

Je zal er misschien wel van gehoord hebben, maar de Librije is één van de meeste exclusieve eettentjes in Zwolle. Dit restaurant heeft drie michelinsterren op haar naam staan en daarmee kunnen we wel duidelijk maken hoe lekker en luxe het eten is dat geserveerd wordt. Het is dan wel even graven in je portemonnee, maar waar voor je geld krijg je absoluut. 

Food Boutique

Als we dan meer naar de zoetigheden kijken is Food boutique zeker een aanrader om eens langs te gaan. Ze verkopen hier ook veganistische producten die ook nog eens biologisch en glutenvrij zijn. Dit is dus een absolute aanrader als je op zoek bent naar zoete lekkernijen. 

Blij Zwolle

Een heel bekend restaurant in Zwolle is Blij Zwolle. Dit restaurant bevindt zich midden op het marktplein, te herkennen aan de blauwe engel. Je kunt hier van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat zitten om de lekkerste gerechten en drankjes te nuttigen. Het is een gezellige plek om te zitten en dat maakt Blij Zwolle dan ook ontzettend fijn.

De buik van Parijs

Een minder bekend restaurant in de Buik van Parijs. Deze is net buiten de binnenstad te vinden en je waant je even volledig in de Franse sfeer. Aan de buitenkant lijkt het misschien  niet heel uitnodigend, maar als je naar binnen loopt is het een prachtig restaurantje met ook nog eens heel erg lekker eten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *