27 november 2021

Maak indruk met een cocktail set

2 min read

Zolang alle cafés dicht zijn ben je voorlopig aangewezen op je eigen bar in huis. Met een cocktail set maak je thuis zelf de allerlekkerste drankjes klaar. Bouw je eigen feestje met een cocktail set. De moves van Tom Cruise zoals in de film Cocktail nadoen kost misschien nog wel de nodige uren training, maar niet staat je meer in de weg met deze handige shaker set.

Een complete cocktail set om thuis de lekkerste cocktails mee te maken

Als je nog helemaal niets in huis hebt om een cocktail mee te maken, dan is de aanschaf van een cocktail set de beste optie. Met een hele set heb je meteen alle tools in huis om de allerlekkerste cocktails mee klaar te maken. Nou ja, de ingrediënten moet je natuurlijk wel nog in huis halen. Elders op deze site staan recepten voor de meest populaire cocktails van dit moment.

Met een cocktail set maak je de allerlekkerste cocktails heel makkelijk zelf

Maak voortaan zelf een Seks On The Beach, screwdriver of een pina colada klaar. Met de recepten die je ook op deze site kan vinden maak je dan heel makkelijk zelf de allerlekkerste cocktails klaar.
Wat je nodig hebt om zelf cocktails te kunnen shaken zijn de volgende items:

  • Een shaker
  • Een jigger (maatbeker)
  • Een ijstang
  • Een handige flesopener
  • Vaak zit er ook een ijsemmer bij

Koop altijd een cocktail set van roestvrij staal

Kies altijd voor roestvrijstalen cocktail benodigdheden. Op de markt zie je regelmatig een setje van kunststof voorbij komen. Het is van groot belang dat je de cocktail set goed kunt schoonmaken. Ook moet de cocktail set tegen een stootje kunnen. Een set van kunststof of voldoet niet aan deze minimale eisen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *