24 januari 2022

Smeg koelkasten in vele vormen en maten

2 min read

De huishoudelijke apparatuur van het Italiaanse design merk Smeg, wordt gekenmerkt door de opvallende, maar toch elegante ontwerpen. Zo ook de verschillende modellen koelkasten van dit merk. De meest bekende is wel de jaren 50 uitvoering, met ronde vormen en aparte kleuren. Deze ijskast is een echte aanwinst voor iedere keuken. Zeker in open keukens komt deze koelkast goed tot zijn recht, en zelfs in een woonkamer misstaat dit model niet.

Voordelen van een Smeg koelkast

Het grootste voordeel van de Smeg koelkast is het mooie design. Het ontwerp is doordacht en maakt een keuken aantrekkelijker. Het is geen anonieme saaie ijskast zoals er duizenden zijn. Een groot voordeel hiervan is ook dat als je een groot model koelkast wil en een kleine keuken hebt, je deze met gerust hart in de woonkamer kunt plaatsen. Hij is er mooi genoeg voor. De ijskasten zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen, dus is er altijd wel één die bij je past. Of je nu een opvallende kleur als appelgroen of rood zoekt, of kiest voor een pasteltint of een voor neutrale crèmekleurige koelkast, je hebt altijd een topstuk in huis. Een bijkomend voordeel is dat er modellen zijn met een links- en een rechtssluitende deur, zodat deze altijd past.

Verschillende modellen en formaten

Van Smeg zijn verschillende modellen koelkasten te verkrijgen. Er zijn de eerder genoemde vrijstaande jaren 50 modellen in verschillende formaten met een enkele deur. Deze hebben een intern vriesvak. Ook zijn er van dit type grotere modellen met een dubbele deur. Bij deze modellen zit het koelgedeelte achter de bovenste deur en het vriesgedeelte onder, of andersom. Ook zijn er vrijstaande modellen in metal-look. Daarnaast bestaan er inbouw modellen in verschillende formaten en heeft Smeg ook Amerikaanse koelkast en side-by-side koelsystemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *