Voor iedereen wat lekkers

A2 restaurant

Natuurlijk heb je onderweg even de tijd om te eten, de een wat meer dan de ander. Of je nu een snelle hap wilt, of je wilt even tot rust komen met een hapje eten en een drankje om weer fit en met een goed gevulde maag je weg te vervolgen. In een gezellig dorpje, wat nog echt een dorpje is kun je bij het A2 restaurant genieten van een heerlijke maaltijd en een drankje. Zodra je het restaurant binnenkomt voel je dat je welkom bent, een gezellig interieur en comfortabele stoelen.

Zomer en winter genieten

Lunchen en dineren is bij restaurant A2 heerlijk om te doen, in de winter lekker knus in het restaurant en in de zomer buiten op het terras. Of je nu een broodje ei wilt eten, of een heerlijke biefstuk met saus en friet. In het restaurant ben je altijd welkom. De borrelkaart is voorzien van de lekkerste drankjes, wil je nog even doorwerken dan is er gratis wifi in het restaurant. Kom je alleen of met familie en vrienden, je zult je er altijd welkom voelen.

A2 restaurant

Ook voor een intiem feestje te vieren

Heb je een intiem feestje te vieren met je beste vrienden en familieleden, dan ben je bij A2 restaurant ook van harte welkom. bedrijven kunnen er ook vergaderingen houden tot 35 personen, aan het cafetaria grenst de zaal waar dit mogelijk is. Natuurlijk is het ook mogelijk om te lunchen of dineren, of als je een feestje hebt drank geserveerd te krijgen in het zaaltje.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*